"Geeks on Wheels" on üritus, mille raames Microsofti Partnertudengid ja MUG.ee liikmed veerevad kohale Eesti erinevatesse koolidesse ning tutvustavad kõige uuemaid ja vingemaid tehnoloogiaid.

kolmapäev, 30. september 2015

Jäneda ja lõpp

Märkamatult ongi jõudnud aeg selle tuuri viimase kooli juurde. Jäneda Kool paistis silma erilise aktiivsuse poolest. Mainimata ei saa jätta hommikuputru! Midagi pole teha: pole ilusamat algust päevale kui korralik portsjon maitsvat putru. Seda panime ka teisteski selle nädala koolides tähele: hommikupuder teeb päeva automaatselt heaks!

Tuuri lõpuks sooviksimegi kõik tänada kõiki koole selle eest, et meid kutsusid ja soojalt vastu võtsid. Suur tänu Keila Kool, Kuressaare Gümnaasium, Järvakandi Kool, Parksepa Keskkool, Lähte Ühisgümnaasium ja Jäneda Kool!! Samuti täname sponsoreid ning kõiki teisi, kes Geeks on Wheelsi tuuri võimalikuks tegid. Kuid üle ega ümber ei saa ka meie armsatest nohikutest, kes kõik võtsid oma vabast ajast ja tahtest hetke, et käia mõned koolid läbi ning tutvustada tehnoloogiat.

Kirsti - peakorraldaja
Pille-Riin & Madis - riistvara labor
Keidy & Uno - tarkvara labor
Ulf & Mihkel - programmeerimise labor
Enelin - Xboxi tantsitaja
Andres - demolaua järelvalve ja nõustamiskeskus
Arnold - Oculus Rifti tutvustaja
Lauri - fotograaf
Kadri - blogipidaja, jooksvate probleemide lahendaja

Nende ilusate sõnadega lõpetame selleks korraks. Taas on nohikud liikvel kevadel, millal külastatakse  järgmisi koole.
Nägudeni!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar