"Geeks on Wheels" on üritus, mille raames Microsofti Partnertudengid ja MUG.ee liikmed veerevad kohale Eesti erinevatesse koolidesse ning tutvustavad kõige uuemaid ja vingemaid tehnoloogiaid.

kolmapäev, 30. september 2015

Lähte

Ja olemegi Lähtes, teisel pool Tartut! Siin ootasid meil Lähte Ühisgümnaasiumi 7-9. klassid. Neil oli sama programm, mis koolides üldiselt. Vastuvõtt oli taaskord soe, mis väljendus ka palava aulaga, kus temperatuur oli laes ja hingatavat õhku vähe, kuid see probleem sai lahendatud.

Kuna Nohikud Ratastel on MTÜ ehk mittetulundusühing on meil vaja sponsoreid, et oma head eesmärgid teoks teha. Nende ülesanne on kõige tähtsam: meid kohale toimetada, toita ning ka õpetatavatele veidi moosimiseks meelispalasid leida. Kohale sõidutab meid United Motors ning toidab Hesburger. Üldise nänni lauas leidub erinevaid kleepse #mvaclub'i  (Microsoft Virtual Academy) poolt, samuti komme T-piletilt, pastakaid Helmesilt ja Hesburgeri helkureid. Erinevates laborites leidub näiteks Infotehnoloogia Kolledži torusalle ja helkureid, mälupulki, Transferwise'i šokolaade, ka LHV helkureid ja šokolaade, erinevaid tasse ja T-särke, lendavaid taldrikuid, Tartu Ülikooli ja Skype'i nutipastakaid ning palju muudki. Demolaua täidab tehnikaga Microsoft ja IM Arvutid.


Seega on palju inimesi ning ettevõtteid selle ürituse taga. Aga aeg pole veel jõudnud pika õnnest nutva tänukirjani, vaid selle tuuri viimase kooli - Jäneda Koolini!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar