"Geeks on Wheels" on üritus, mille raames Microsofti Partnertudengid ja MUG.ee liikmed veerevad kohale Eesti erinevatesse koolidesse ning tutvustavad kõige uuemaid ja vingemaid tehnoloogiaid.

laupäev, 27. september 2014

Kehtna Põhikool

Tere,

Minu nimi on Liisi ning olen tuuril juba teist korda. Mina vastutan selle eest, et tuur toimuks - sponsoritega ja koolidega suhtlemine ning meeskonna kordineerimine on minu vastutada.

Täna käisime Kehtna põhikoolis, kus meid võeti vastu väga sooja südamega. Kehtna on üks väiksemaid koole, mida selle tuuri juures külastame ning seda oli kohe näha ka seal olles. Koolimaja oli väiksem, lapsed olid alguses natukene tagasihoidlikumad  - päeva peale saime ikkagi kõik ka tantsima.

Meeskonna tööst oli näha, et kõigil on oma rollid ja ülesanded juba teada. Ettevalmistamine käis väga kiirelt ning olime valmis juba enne tundide algust. Samas päeva edenedes said kõik 12 nohikut aru, et on juba tuuri kolmas päev ning väsimus hakkab märku andma. Nii et nädalavahetusel kosume ennast ja esmaspäeval oleme energiat täis.

Siis teeme blogipostituse juba Elvast :)
Liisi

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar