"Geeks on Wheels" on üritus, mille raames Microsofti Partnertudengid ja MUG.ee liikmed veerevad kohale Eesti erinevatesse koolidesse ning tutvustavad kõige uuemaid ja vingemaid tehnoloogiaid.

teisipäev, 30. september 2014

Elva Gümnaasium

Hei!

Nagu olete ehk juba aru saanud, siis katsume igal tuuripäeval tuua oma lugejateni erinevate meeskonnaliikmete päevaemotsioonid ja -meenutused, et kõigil oleks võrdne võimalus oma mõtteid jagada ning Teie meiega paremini tuttavaks saaksite.

Mina olen Kelly, sellel tuuril päris esimest korda ning vastutav filmimise ja videode kokku monteerimise eest, samuti ametis fotode tegemise ja nende sorteerimisega Facebooki ning muudesse meediakanalitesse.  

Geekside (sinine) esmaspäev on peagi seljatatud ning ühtlasi algas tuuri II pool. Seekord võtsime nohikutega ette teekonna Lõuna-Eestisse juba pühapäeva õhtul, et hommikust uneaega natukenegi pikemaks venitada. Juhtus aga see, et suutsime üksteist Tartu linna vahele autodega ära kaotada ning Elvas vale kooli ette seisma jääda, mistõttu jõudsime kooli väikese hilinemisega. Kuid sellest polnud hullu - õpilased olid mõistvad ning üsna pea saime kogu oma tehnika püsti ja tööle rakendada.

Usun, et päev möödus üldjoontes kõigil hästi. Laborid toimisid nii kuis tarvis (vähemalt minu kaamerasilma läbi), Liisi ja Keidy intervjuuerisid usinasti kooliõpilasi ning juttu sai tehtud ka kohaliku lehega. Xbox köitis nagu alati väikesed tantsutüdrukuid ja -poisse, kes võistlusele end registreerida ei julenud, see tantsis oma nn. aulatunni ajast enamuse. Tegu on tõeliselt fenomenaalse seadeldisega - pole näinud veel nende nelja päeva jooksul hetke, mil tantsupõrand enam kui mõnikend sekundit inimtühi püsiks, tavaliselt tekib tantsuvihtujatest järjekordki. 

Paralleele võiks tõmmata demolaua kuningate Dell XPS 18 ning Apple iPad Air-iga, mis käivad järjepidevalt õpilaste seas käest-kätte ja puuritakse silmadega suisa et lõhki. :)

Hetkel seame end üheskoos filmi vaadates unele Tõrva Gümnaasiumis, kus ühtekokku veedame 2 järgmist ööd. Argh, ei suuda ära oodata, mil hommikul korralikult putru kõik sööma saame minna- ränduriks olemise võlud, eksole. ;)


Kuulmiseni,
Kelly

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar