"Geeks on Wheels" on üritus, mille raames Microsofti Partnertudengid ja MUG.ee liikmed veerevad kohale Eesti erinevatesse koolidesse ning tutvustavad kõige uuemaid ja vingemaid tehnoloogiaid.

neljapäev, 2. oktoober 2014

Põlva Ühisgümnaasium


Hei-hei!
Minu nimi on Arnold. Kohapeal ma jälgisin, et aulas Xboxi ja demolaua taga oleks kõik korras ning asendasin vajadusel puudujaid. Viimane ei tulnud mul väga hästi välja, sest pidevalt jäi kõlama fraas: „Kui Arnold demolauda jõudis, oli Jürgen sealt juba ammu kadunud.“
Tuuri viimasel päeval käisime me Põlva Ühisgümnaasiumis. Sinna viis Lõuna-Eestile kohaselt väga künklik ning kurviline tee, mis tegi sõidu eriti lõbusaks. Muidugi pani ka kõiki ahhetama võrratu vaade loodusesse, mida kaunistas päikesetõus ja udu.
Peale veidikest GPS-iga võitlemist, jõudsime me kooli ja pakkisime asjad kiiresti lahti. Siis rääkisime õpilastele, kes neid külastavad nohikud on ning päev läks edasi juba libedalt. Kuna tegemist oli viimase päevaga, olid kõik juba enda rolliga sina peal.
Päev kulmineerus Skype in the Classroom koolitusega õpetajatele. Seal osalesid õpetajad kõikidest koolidest, keda me külastasime ning samuti ka liitus meiega Tallinna Skype kontor. Osalejaid oli nii palju, et koolitust pidime läbi viima kaks korda järjest, et kõik saaksid ikka asjast osa.
Viimane päev tekitas kõigis kurbe emotsioone, sest kõigil oli kahju, et ülimalt lahe tuur sai läbi ning kõik peavad jätkama oma igapäevaste tegemistega. Meeskonnale lohutuseks, veerevad kevadel nohikud jälle.
Arnold

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar