"Geeks on Wheels" on üritus, mille raames Microsofti Partnertudengid ja MUG.ee liikmed veerevad kohale Eesti erinevatesse koolidesse ning tutvustavad kõige uuemaid ja vingemaid tehnoloogiaid.

teisipäev, 30. september 2014

Tõrva Gümnassium

Kuidas saada vaikseks 30 pealine 9. Klass? Esita klassi ees proge-nali, mis sinu arvates on nii hea, et selle kohta peaks guinessi rekordite raamatus eraldi peatükk olema. Seejärel püüa naljast mitte aru saanud inimesi ergutada veel kahe järgneva samas stiilis naljaga, kuni klass on jäänud haudvaikseks. 

Mina olen Enelin ja Geeksil olen programmeerimislabori juhendaja. Olen eelmainitud naljateooriat korduvalt katsetanud. Töötab kahtlemata. Oleme jõudnud oma tuuriga eelviimasesse kooli, Tõrva Gümnaasiumisse. Sättisime juba eile õhtul ennast siia mugavalt sisse. Täna hommikul võeti meid vastu erilise soojusega. Armsad kooli kokad olid oma väärtuslikust uneajast valmistanud meile lauatäie suurepärast hommikusööki. Lauast lahkudes olid kõigil pudrubeebid (tsiteerides Keidyt) kõhus ning kriips kõrvuni. 

Suurepärase hommiku jätkuks möödus päev tõeliselt arukate ning lõbusate noorte seltsis. Ei jäänud kauaks saladuseks selle positiivsuse allikas – alati särav ning ilmselgelt oma tööd suure armastusega teev õppealajuhataja. Pean tunnistama, et pidevalt suurenev füüsiline väsimus saab tasakaalustatud selle südantsoojendava tundega, mida iga külastatav kool meile jätab. 

Täna lähen magama mõnusas ootuses – homme ootab ees meie tuuri grand finale Põlva Ühisgümnaasimis.

Enelin

1 kommentaar: