"Geeks on Wheels" on üritus, mille raames Microsofti Partnertudengid ja MUG.ee liikmed veerevad kohale Eesti erinevatesse koolidesse ning tutvustavad kõige uuemaid ja vingemaid tehnoloogiaid.

kolmapäev, 2. oktoober 2013

Ringreisi viimane päev

Lihula Gümnaasium võttis meid väga hästi vastu. Meie käsutusse anti kolmanda korruse mõnus aula ja kaks klassiruumi, kuhu seadsime üles laborid ning demolauad ja Xboxid. Väga mõnus üllatus oli koolimajja sisse astudes näha fuajees vesiroosidega purskaevu ja selle kõrval kõrguvat palmi. Kohe näha, et seal õpivad/töötavad väga mõnusad inimesed ja väga tore algus meie päevale seal. Aulas oli isegi üleval diskopall, mis oli küll omajagu päevi näinud juba ja võib ainult oletada kui paljude toredate koosviibimiste tunnistajaks ta seal olnud on :)

Lihula koolist ei puudu ei palmiga purskaev ....

.. ega ka diskokuul

Niipea kui pääsesime koolimajja, asusime hoolega asju üles sättima, et peatselt saabuvat koolipere võimalikult toredalt vastu võtta. Lahti keriti roll-upid, kohale veeretati demolauad ja üles seati kohad auhindade ning fänninänni jaoks.

Nohik Madis omas elemendis

Nii see käib

Eraldi laud on meil ka kõigi tagasiside täitjate vahel välja loositavate auhindade ja muu toreda fänninänni jaoks.

Ootame kõigilt osalejatelt tagasisidet

Välja jagatakse nii suuri kui
ka väikseid auhindu

Tarkvara labor läks nagu alati väga hästi. Seekord kuhjati esitaja küsimustega nii üle, et ta ei jõudnud kõigile vastata. Riistvara labor istus tarkvara labori kandadel seekord ning nagu alati käib kahe labori vahel tihe rebimine, et kumb on populaarsem.

Xboxid ei jää hetkekski üksi

Xboxis toodi tungival soovil välja Guitar Hero. Samas nähti seni kõige suuremat Dance Central 3 skoori.

Erisoovil toodi välja ka Guitar Hero

Xbxox Kinectiga mängimine pakub kõigile rõõmu

Xboxi võistluse nimekiri on
juba päris pikk

GTA V pakub jätkuvalt heameelt

Õpilased olid väga abivalmis ja soovisid aidata korraldus meeskonda iga pisima asjaga. Küsiti palju küsimusi ja nii mõnigi küsimus tõi higimulli otsaette.

Õpilased on demoseadmetest väga huvitatud

Nokia vs Nokia

Seadmeid uudistamas

Ka seekord viisime läbi põneva minimängu, kus osalejad said oma osavust demostreerida nutiseadmete abil erinevaid ülesandeid täites. Muidugi ei jäänud kõige osavamad tühjade kätega.

Põnev vahemäng toob naeratuse näole

Õpilased hoos ülesandeid lahendamas

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar