"Geeks on Wheels" on üritus, mille raames Microsofti Partnertudengid ja MUG.ee liikmed veerevad kohale Eesti erinevatesse koolidesse ning tutvustavad kõige uuemaid ja vingemaid tehnoloogiaid.

esmaspäev, 30. september 2013

Päev Kärdla Ühisgümnaasiumis

Kärdla Ühisgümnaasiumis võeti meid väga hästi vastu ja kool on igati tore. Terve päeva toimuvad riistvara ja tarkvara laborid ning õpilastel on huvi suur nii nende kui ka demoseadmete ja Xboxi vastu.

Oleme saanud toredatelt õpilastelt ka palju tagasisidet. Tulevikult oodatakse holograafilisi ja mõttejõul juhitavaid seadmeid ning virtuaalselt hammaste pesemist. Nohikutelt oodatakse järgmise tuuri ajal muuseas uute programmide lahti seletamist ja graafika-, pildi- ning videotöötluse õpetamist.

Direktor oli meie tegemistega igati rahul ja andis infot, et nende kool on taolistele toredatele projektidele alati avatud ja ka nohikud on kindlasti tagasi oodatud kui peaksime uuesti plaani võtma oma projekti raames saari külastada. "Õpime teistelt inimestelt ja mida rohkem on neid teisi erinevaid inimesi kellega nad kohtuvad, seda parem. Igal juhul see on teretulnud" rääkis direktor.

Päike juba tõusnud ja väljas valge kui
lõpuks kooli kohale jõudsime

Õpilastel on huvi seadmete vastu suur

Tubli paparatso

Tarkvara laboris tarkust saamas

Riistvara laboris

Paistab et riistvara laboris räägitakse huvitavaid teemasid

Välja on pandud nii kleepekaid
kui ka muud ägedat nänni

Uudistamiseks on väljas ka nii tahvlid kui sülearvutid

Puudust ei ole ka telefonidest


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar