"Geeks on Wheels" on üritus, mille raames Microsofti Partnertudengid ja MUG.ee liikmed veerevad kohale Eesti erinevatesse koolidesse ning tutvustavad kõige uuemaid ja vingemaid tehnoloogiaid.

neljapäev, 13. märts 2014

Võru Kesklinna kool

Järjekordselt ärkasime hommikul varakult, et kõik oma asjad kokku pakkida ja järgmisesse kooli suunduda. Seekord ei pidanud me aga väga palju sõitma - vaid poole tunni pärast jõudsime Võru Kesklinna kooli, kus veetsime järgneva päeva.

Kooli jõudsime varem ning seega oli kogu meeskonnal piisavalt aega, et laborid üles seada ja seadmed valmis panna. Pärast väikest avakõnet jätkus kogu meeskonna päev nii nagu ka varasemalt. Kõik juba teadsid, mida nad teevad ning meeskonnatöö sujus hästi.

Kui üldiselt on laborite klassiruumid asunud lähestikku, siis seekord tuli programmeerimise laborisse saamiseks ette võtma 5 minutilise jalutuskäigu läbi koolihooneid ühendava tunneli.

Võru Kesklinna kool oli ka üks suurimaid koole, mida külastasime. Seal õppib kokku üle 400 õpilase, millest väga paljud külastasid ka meie üritust. Oli näha, et aula jäi meile kitsaks ning Xbox One´i järjekord ulatus aulast välja.

Meeskonna liikmetes ning ka lastes tekitas seekord eriti ärevust ERRi kaameramees, kes oli üritust jäädvustama tulnud. Laboritesse filmima minnes muutusid lapsed vaoshoitumateks ning kartsid küsimusi esitada. Õnneks ei peljanud nad kaamera ees oma vingeid tantsuliigutusi näitama.

Tuuri viimane päev läks üllatavalt kiiresti. Päeva lõpus tegime ka kokkuvõtted meeskonnaga. Väga hea oli kuulata meeskonnaliikmete emotsioone tuurist ning entusiasmi uuele tuuri suhtes.

See ei jäänud kindlasti nohikute viimaseks reisiks.
Kohtume juba järgmisel tuuril!

Riistvara laboris

Kuidas Mikk terve päev ringi käib

Teelel oli hääl ära ning suhtles terve päev kirjutamise teel

Lapsed intervjuud andmas

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar