"Geeks on Wheels" on üritus, mille raames Microsofti Partnertudengid ja MUG.ee liikmed veerevad kohale Eesti erinevatesse koolidesse ning tutvustavad kõige uuemaid ja vingemaid tehnoloogiaid.

neljapäev, 6. märts 2014

Virtsu Koolis

Oleme jõudnud oma päeva alustada Virtsu Koolis. Hommik algas meil väga hästi, sest Uno oli enne teisi juba köögis askeldamas ning tunda võis hõrkude pannkookide lõhna. Super hommik vahvale meeskonnale. Geeksid ikka oskavad üllatada. Lisaks sellele, et nad on taibukad infotehnoloogias, on nad pädevad ka kulinaarias. Kes oleks osanud arvata, et neis võib peituda niivõrd palju häid omadusi?

Sissejuhatuseks veidi Virtsu Koolist.
Alates 1.09.2010 on kooli nimi VIRTSU KOOL.
Kool on 9-klassiline, lisaks töötab lasteaiarühm.
Koolil on kaks maja: peamajas toimub põhiline õppetöö, väikeses majas on puidutöö-, metallitöö– ja kodunduse klassid, väike saal, lasteaiarühm ja perearsti tööruumid. 
Põhitegevused nagu päeva alustamine, Xbox One'i ning Xbox 360 mängimine, õpetajatele demoseadmete tutvustamine ning muud jooksvad tegevused toimuvad kooli võimlas. Laborid on kooli peale ära jaotatud.
Lisaks õpetajatele ja õpilastele oleme Virtsus saanud unikaalse võimaluse aega pühendada ka ligikond 100-le ettevõtjale ja paarile vallavanemale, kes täna Virtsu Kooli koolituse raames kogunenud on. Geeksid saavad pooltunnikese raames tutvustada nutitelefone ning nende kasulikkust igapäevategevustes, kuidas nad tööd hõlbustavad ning aega kokku hoida aitavad.
Tegevustest meil puudust ei tule.

Esinemine ettevõtjatele läks hästi, aktiivsus on juba kaugelt märgata. Pakkusime välja variandi, et kuus vabatahtlikku tulevad ning panevad ennast proovile Xbox One'i katsetades. Loetud sekundite jooksul olid "ohvrid" olemas! Edasi liikusime võimlasse, kuhu enda peakorteri tekitanud olime. Rivistasime kuus tükki üles ning "I will survive" võttis võimust. Ei olnud vaja kaua oodata, kui tantsuliigutused võimust võtsid ning selgki ehk niiskeks sai. Vägev kogemus neile kindlasti, kõik osalejad olid aktiivsed ning võib mainida, et üllatasid ehk iseennastki. 




Kooli personal on meid hästi vastu võtnud 









Xbox One nakatab tantsupisikuga

Mõtleme nüüd hoolikalt, milline mäng võiks noortele pinget pakkuda
Riistvaralaborit veavad eest Uno ja Arnold

Riistvaralabori õpilased
Kethmar tutvustab progremise laboris Kodut





Tarkvaralaborisse on jõudnud I klassi mudilased. Jürgen hoos

Ettevõtjad Xbox One'i tantsulises haarangus
Demolauda uudistamas
Tavale kohaks leiab päeva lõpus aset ka Xboxi võistlus, mille pildimaterjal ka teile nähtavaks saavad.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar