"Geeks on Wheels" on üritus, mille raames Microsofti Partnertudengid ja MUG.ee liikmed veerevad kohale Eesti erinevatesse koolidesse ning tutvustavad kõige uuemaid ja vingemaid tehnoloogiaid.

neljapäev, 26. september 2013

Töökad tegevused Valgas

Ilusal sügisesel neljapäeva varahommikul keerlesid meie rattad Valga poole, et minna külla sealsetele toredatele õpilastele. Peale väikest ekslemist jõudsime lõpuks ka koolimajja kohale ja äge päev seal võis alata.

Läbi sai viidud 4 tarkvara laborit ja 4 riistvara laborit. Lisaks olid terve päeva katsumiseks ja uudistamiseks väljas mitu lauatäit uhkeid demoseadmeid. Samuti sai Kinecti ees jalga keerutada ja ka uus GTA V ära proovida.

Tarkvara laboris rääkisime Windowsist ja Office't. Tutvustasime Windows 8 nippe ja trikke koos Windows 8.1 uuendusega, samuti sai läbi käidud XP toe kadumine(millal see juhtub ja mis saaks edasi?). Tutvustatud sai ka Word/Excel/Powerpoint/Outlook(2013). Mis uuendused seal on võrreldes 2010-ga, mis paremaks muudetud ja miks üldse kasutada 2013. Sealt teema pealt sai mindud üle sujuvalt SkyDrive-i peale, kus demona sai näidatud Office 2013 ja SkyDrive-i sidumist, kuidas redigeerida faile ja miks üldse SkyDrive hea on. Vastatud sai ka hulga küsimustele, mida labori ajal esitati.

Päeva lõpetas Xboxi võistlus, kus selgitati välja kõige paremad tantsulõvid. Esikolmik tuli lõppkokkuvõttes järgnev:
1. Cathlin Rennu
2. Kristiina Lillepea
3. Aveli Tättar

Nii Põltsamaal ja Valgas käis kokku laboritest läbi umbes 200 õpilast. Koos teiste demoseadmete uudistajatega ja Xboxi huvilistega käis meie juurest läbi umbes 500 tublit õpilast ja ka kooli õpetajad ning direktorid.










Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar