"Geeks on Wheels" on üritus, mille raames Microsofti Partnertudengid ja MUG.ee liikmed veerevad kohale Eesti erinevatesse koolidesse ning tutvustavad kõige uuemaid ja vingemaid tehnoloogiaid.

kolmapäev, 25. september 2013

Põltsamaa külastus oli teguderikas, ning täis rõõmsaid õpilasi

Mõtted erksad lühikesest unest ning hoog ürituse ratastel sees, liikusid meie elurikkad noored Põltsamaa Ühisgümnaasiumisse.

Saabusime Põltsamaa Ühisgümnaasiumisse 8:30 paiku. Esialgu jäid silma gümnaasiumi rebased, kes olid ennast riietanud roosasse riietusse. Peale mõnda väikest ülesse sättimist algasid riistvara ja tarkvara laborid. Puudust ei tekkinud noortest osalistest ega ka nende huvitavatest küsimustest, lisaks lõid kaasa laboritega ka õpetajad. Vahepeal tuli meile külla ka kohalik meedia, kes intervjueeris korraldust.

Laborid edenesid edukalt, kuni järsku kostus tuletõrjehäire! Meie noorte õnneks oli tegemist õppusega. Olenemata, soetati sammud vaikselt õue jaheda ja värske õhu kätte. Peale mõnda aega õues seismist, lubati ürituse korraldajad tagasi soojade tehnoloogiliste seadmete juurde.

Päev võttis aina hoogu, ning kohale saabus ka ERR filmimeeskond, kes kohapeal tegid intervjuud ja filmisid kohapeal olevaid noori.

Lisaks tegid korraldajad väikse intervjuu direktoriga, ning saadi soojalt jätta hüvasti Põltsamaa Ühisgümnaasiumiga. Jätsime endast väikese mälestuse kohapeale, mis peaks ajale vastu pidama. Meil oli igati tore, ning usume et nautisite antud sündmust sama palju kui meie.

Kuid nüüd peavad nohikud ratastel asjad kokku pakkima, ning liikuma edasi uude asupunkti.

Järgmine peatus, Valga Gümnaasium!


Nohikud värske õhu käes- haruldane juhus :)

Rebane oma loomulikus karvas

Veetlev nohik korraldamas ülesandeid

Peakorraldaja Ulf ERRile intervjuud andmas

Kinecti võistluse võitja, 4B klassi õpilane- Mathias Orav

Väike ajaline kink koolile

"Geeks on Wheels" meeskond

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar