"Geeks on Wheels" on üritus, mille raames Microsofti Partnertudengid ja MUG.ee liikmed veerevad kohale Eesti erinevatesse koolidesse ning tutvustavad kõige uuemaid ja vingemaid tehnoloogiaid.

teisipäev, 15. jaanuar 2013

Reis üle Eesti

"Geeks on Wheels" on projekt, mille eesmärk on tutvustada noortele uusi tehnoloogiaid ning õpetada neid kasutama. Peamine rõhk on uutel Microsoft Windows 8/Windows Phone 8 operatsioonisüsteemidel ja seadmetel.

Ürituse viime läbi kuues koolis üle Eesti. Keskendume väiksemate asulate koolidele, kuna nendel õpilastel on suurte linnadega võrreldes vähem võimalusi uute tehnoloogiatega kokkupuuteks. On nii mitmeidki noori, keda huvitab IT, kuid kuna nad pole suurlinnas, siis puudub võimalus infot saada. Tahame innustada noori rohkem infotehnoloogia maailmast osa võtma ja näidata neile mis võimalused selleks on.

Sihtgrupiks on klassid 6-12, kuid osa võivad võtta kõik (kaasa arvatud algkooli lapsed, emad ja isad, ning ka vanavanemad). Igas koolis veedame terve päeva ning selle päeva vältel korraldame erinevaid võistlusi ning jagame auhindu. Lisaks tutvustame uusimaid nutitelefone, tahvelarvuteid ja sülearvuteid. Samuti saab aimu mida kujutavad endast Office 2013, Office 365, Skype, Dreamspark, Microsoft Partnertudengid ja MUG.ee

Millal ja kus koolis meid näha saab:
16. Jaanuar – Rakvere Gümnaasium
17. Jaanuar –  Puhja Gümnaasium
18. Jaanuar – Jõgeva Ühisgümnaasium
21. Jaanuar – Haapsalu Kutsehariduskeskus
22. Jaanuar – Vändra Gümnaasium
23. Jaanuar – Türi Ühisgümnaasium

Same thing in english:
Geeks on Wheels is a project that aims to introduce new technologies to young people and teach them how to use it. The main focus is on new Microsoft Windows 8 and Windows Phone 8 operating systems ja devices.

The event is being held in 6 schools all over Estonia. We're focusing mostly on schools in smaller cities, since the students there have less opportunities to get to know new technology than students in larger city schools. We want to inspire young people to take part more in the information technology world by showing them different opportunities to do so.

Focus group is 6-12 grade , but everyone can participate (including elementary kids, moms and dads, and also grandparents). We will spend a whole day in every school, doing competitions and giving out prizes. In additon we will introduce the newest smartphones, tablets ja laptops. You will also get to know what are Office 2013, Office 365, Skype, Dreamspark, Microsoft Student Partners and MUG.ee

When and where you can meet us:
16. Jaanuar – Rakvere Gymnasium
17. Jaanuar –  Puhja Gymnasium
18. Jaanuar – Jõgeva Joint Gymnasium
21. Jaanuar – Haapsalu Vocational Education Center
22. Jaanuar – Vändra Gymnasium
23. Jaanuar – Türi Joint Gymnasium


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar