"Geeks on Wheels" on üritus, mille raames Microsofti Partnertudengid ja MUG.ee liikmed veerevad kohale Eesti erinevatesse koolidesse ning tutvustavad kõige uuemaid ja vingemaid tehnoloogiaid.

reede, 18. jaanuar 2013

Puhja Gümnaasiumi kokkuvõte

Päev Puhjas oli asjalik ja sisutihe. Tegevus toimus lausa kolmes erinevas ruumis. Ühes ruumis said huvilised osa võtta riistvara laborist ja tutvuda sellega mis arvuti sees toimub. Lisaks arvuti sisemusele jagati ka huvitavaid ja kasulikke teadmisi ka teiste seadmete kohta (mälupulgad, kõvakettad jne).

Aulas toimus Windows 8 ja Office 2013 tutvustus. Kõik said oma silmaga näha milline see uus Windows 8 välja näeb ja kuidas seda kasutada, lisaks nippe-trikke efektiivsemaks tegutsemiseks. Samuti sai näha uue Office 2013 võimalusi ja kuidas see nii referaatide kujundamise kui ka graafikute joonistamise lihtsamaks teeb.

Pärastlõunal hakkas pihta Kinecti võistlus, kus kõik soovijaid said näidata enda oskusi tantsumängus. Võistlus oli osalejaterohke ja meeleolukas. Peale pikka heitlust selgusid parimad ja said ka vääriliselt tasustatud.

Peale pikka ja mahukat päeva pakkisime asjad kokku ja suundusime tagasi Tartu poole umbes kella 5 ajal õhtul, et koguda energiat ja valmistuda ette järgmiseks põnevaks päevaks Jõgevas.

Hiljem lisame ka video :)

Õnnelikud võitjad

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar